Jeste istina te davne 2014g. Bubi bio zakon ali kao i Pizzerija cao poceli da se kvare i tako izgubili ime i musterije. Nekad bio red ispred Bubija, radile po 4 radnice kod sajma, sad samo jedna. Musterije su oteli Sarajevski Cevap(kod dakca) samo zbog kvaliteta i ukusa kompletne hrane.
U Novom Sadu pljeske ne mogu da se porede sa Beogradom, u Novom Sadu plaćamo flis papir od pljeskavica u odnosu na Beograd, a o ukusu mesa bolje ni da ne pričamo.
Zato u Beogradu imaju samo osnovne premaze I salate jer nije ništa potrebno s obzirom koliko je meso ukusno.
Čekam godinama hoće li već jednom neko početi da pravi prave pljeskavice,sa pravom gramažom, a ne ovde napišu pljeskavica 140 grama a dobijete 80 grama.
Ljudi, ne mogu da verujem da se niko ne usudi da proba nesto novo! Vanja, grill kod groblja u Bul. Kralja PetraI, sveze lepinje pecene u furuni na drva, prilozi vecinom domaci, ne kupovni, pljeskavice od MESA, ja sam ostao odusevljen! Sad samo tamo, iako zivim na 2 kilometra odatle!
postovani prijatelji i poznavaoci pljeski....najbolju pljesku napravim saaam...bez soje aditiva i ostalih dodataka ..od cistog mesa...em ukusnije em jeftinije nekoliko puta pa neka kaze ko sta hoce...i sto je najvaznije spremano sa voljom i ljubavlju pa ako jos imate nekog pored sebe eto punog uzitka ...
Taj Bubi gril je katastrofalan, ne mogu da verujem da je na prvom mestu, ljudi znate li šta jedete. Godinama ne jedem u Bubiu ali ponekad pomislim da su se popravili ali uvek se razočaram tada, kada probam možda jednom godišnje. Više ni to ne radim, realno među najlošijima su.
Najbolja je definitivno u Sikiju, na Klisi.. Preporucujem svima da odu da probaju.. ja koja sam probirljiva sto se tice hrane, redovno jedem tamo.. imaju najbolje i najsvezije meso..
Samo jednom smo jeli kod Bubija i to dovoljno govori,jer nismo poželjeli ponovo.
1.mesto "Paprika"( kod Brene ),Bulevar oslobođenja
2."Štrafta" na Novom naselju, ... najbolji somun
3.Banjalučki u Gajevoj
po meni sarajevski cevap u ulici preko puta sajma i na kraju bulevara cara dusana kod pekare evropa su najbolji
a banjalucki cevap u gajevoj ima najbolju lepinju
Jefta! Ustvari "Kod Jefte" je puno ime...U Temerinskoj
Biraš komade mesa, pljeski, šta god, i peku se na (Žan Mišel) žaru - o'ma!
I porcija je normalna i kvalitetna, a ne 3 kile 'leba i kilo soje i boje i krompirčine, već lepo sve, sasvim dovoljan i kvalitetan obrok uz normalnu cenu!
Jeo sam na puno mesta ali Jefta kod stadiona (onaj u Temerinskoj nije tako dobar) i oni na parkingu kod Sajma su po meni najbolje pljeske. Bubi mi se nikada nije svideo, jednom sam jeo posle izlaska pa nisam bio siguran da li do mene ili do pica... ali sam onda jeo posle faksa i nije mi se svidela.
Kad je Bubi otvoren bilo je sve vrhunski, super roštilj, imali su i neke fantastične premaze, i kako prolazi vreme počelo se sve više fušeriti, izgubio se kvalitet onog prvobitnog Bubija, sad samo ono pavlaka, majonez, itd. Jeli smo nedavno pljeskavice iz Bubija, nakon dugo vremena, ono ne znam na čega je ličilo, na sve ali ne na pljeskavicu, kao guma, žilava, užas. Gazda bi trebao da se pozabavi da vrati stari kvalitet koji je bio na početku, a ne sa velikom zaradom da zanemari sve, misleći postigao sam brend pa nema veze uvek će se dobro prodavati.
Najbolja pljeska trenutno u gradu po meni je u bul.Mihajla Pupina preko puta bivešeg AS-a.Ne znam naziv roštiljnice.Krajem osamdesetih najbolja pljeska odnosno hamburger bio je preko puta izvršnog veća u onom crvenom kiosku.Imali su i dobar pomfrit.Medju najboljim roštiljima koje sam probao je i kako je neko već spomenuo bio u Plavoj Frajli i njihov bugarski ćevap.
U "tosteru" je jeziva pljeskavica na hipsterski nacin. Nema ono veze sa pljeskavicom nego kao nesto su satro kreativni. Jednistavno, hipsteri drze lokal gde hipsteri vole da jedu.
1. Paprika ("kod Brene" na bulevaru kod stadiona ili na parkingu kod Sajma - ista firma -Paprika u H.Pinkija i nije nesto :) ) a kombo> pire, grcka, tartar, zelena, paradajz, krastavci, vegeta... njam
2. "Andjela" u Pezo$u - cudi me da Cope nije namirisao klopu u komsiluku... :)
3. MG u Pap Pavla i njihove "mokre pljeske". Ali ne rade vise... :(
... i jednom i drugom. Jedina zamerka, ne licna, nego sistemske prirode: sve dok se istim rukama (makar i ovlas opranim) dira novac i hrana, ja tamo ne ulazim.
Bubi je odlican za klasicnu pljesku, ali i druge djakonije, Toster ima te "kreativne pljeskavice" koje su isto odlicne, ali vise vuku na americke. U Dunavskom parku nisam odavno jeo, ali nekad davno su imali stvarno onako specificne pljeske bez mnogo zacina, da osetis ukus govedine. U Jefti (narocito kad je bio tamo vise prema z. stanici) i tzv. Breni (a ustvari kod pokojnog debelog Robija) sam jeo nebrojano puta. Nikad nisu omanuli, mada je bilo nekih situacija trovanja samonelom i sl. :(
Nazalost, kad se poredi rostilj u NS-u i BG ili jos dole u Srbiji, onda shvatis da u NS-u ustvari nema dobrog rostilja :(
Kad sam bio mali, bilo je drugacije. Doduse po restoranima, ali Plava frajla i Bugarski cevapi, pa Aksam kod Banovine i gurmanska pljeskavica, pa i Kabel kod Stranda i pljeskavica u kajmaku onako u onom metalnom tanjiru i onaj skrnavi gnjecavi pomfrit sa strane. Mozda i nisam bio dovoljno velik da procenim kvalitet, ali ostade mi to utisnuto u secanju.
trenutno mogu da potvrdim za Mićin grill pored daltonove zgrade "Biber grill" da pravi južnjačku smesu samo meso juneće i luk i stvarno se tope ćevapi u ustima, verovatno ima još sličnih mesta ali trenutno ovde nema promašaja, Bubi is so last year :)
dobar je Mlađa, naš gari i sve to ali brate u poslednjih par godina špikovana ne može da se poredi sa onim špikovanim sa početka, i toliki promet vidno ostavlja traga na kvalitet, poslednje dve sam dobio nepečene, ukus ni blizu od one sočne originalne Bubi špikovane, a i dostava kila mešanog im je spram par novijih gril-ova malo u disbalansku više slanine i mlevenog a po pola kobasice i ražnjića, cena ok ali ako treba neka bude i 10-20% skuplje ali neka bude opet ono što je bilo
Bio nekad najbolji, dolazili iz okolnih mesta i Bg-a da jedu u Bubiju a onda se kao i svaki srpski ugostitelj, izalavio, poceo da brlja sa mesom i naravno us..o stvar. Smanjio kolicinu,meso puno zilica i hrskavica, ko zna sta trpa unutra..jedino su lepinja i premazi ostali kao nekad...al Bubi vise NIKAD!
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
U Bubi Grill-u najbolja pljeska u Novom Sadu
Autor: 021.rs
Novi Sad
•22.10.2014.
•12:52 > 10:43
Komentari 57
Novosadjanin
Ćale
Samo
Zato u Beogradu imaju samo osnovne premaze I salate jer nije ništa potrebno s obzirom koliko je meso ukusno.
Čekam godinama hoće li već jednom neko početi da pravi prave pljeskavice,sa pravom gramažom, a ne ovde napišu pljeskavica 140 grama a dobijete 80 grama.
Bojan
mihajlo
Ronac
anonimus
Sara
Komsa
dada
1.mesto "Paprika"( kod Brene ),Bulevar oslobođenja
2."Štrafta" na Novom naselju, ... najbolji somun
3.Banjalučki u Gajevoj
boco
a banjalucki cevap u gajevoj ima najbolju lepinju
Boki NS
Biraš komade mesa, pljeski, šta god, i peku se na (Žan Mišel) žaru - o'ma!
I porcija je normalna i kvalitetna, a ne 3 kile 'leba i kilo soje i boje i krompirčine, već lepo sve, sasvim dovoljan i kvalitetan obrok uz normalnu cenu!
Kralj
ns
@mrva - pljeska
miki
Alek
tja
coka
pier
Toza
Vasa
Gurman
Jeremija
junk
VolimPljesku
Goran
Ovo!
Ulinsky
C
2. "Andjela" u Pezo$u - cudi me da Cope nije namirisao klopu u komsiluku... :)
3. MG u Pap Pavla i njihove "mokre pljeske". Ali ne rade vise... :(
4. Bubi gril
Telep
Spark
Nazalost, kad se poredi rostilj u NS-u i BG ili jos dole u Srbiji, onda shvatis da u NS-u ustvari nema dobrog rostilja :(
Kad sam bio mali, bilo je drugacije. Doduse po restoranima, ali Plava frajla i Bugarski cevapi, pa Aksam kod Banovine i gurmanska pljeskavica, pa i Kabel kod Stranda i pljeskavica u kajmaku onako u onom metalnom tanjiru i onaj skrnavi gnjecavi pomfrit sa strane. Mozda i nisam bio dovoljno velik da procenim kvalitet, ali ostade mi to utisnuto u secanju.
Ono sta je ukusno ne znaci da je dobro
ns
ns
kambodzasti
Istina!
spikovana...
Cena sve veća a gramaža mesa svake god. sve manja i manja..
ccc
mrva
miki
fatboyslim
Gurman
Što se za Bubi gril ne može reći...
Prestao sam da jedem tamo jer mi se zbog higijene ogadi pljeska.
Cevap
povraća mi se
besan ker
Liman4
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H